Waarom Afimilk?

Algemeen

Afimilk voorziet de melkveehouders van uitstekende, innovatieve technologische oplossingen voor het efficiƫnt managen van melkveebedrijven en winstgevende productie van hoogwaardige melk.

Het bedrijf verbindt een innovatieve geest en creatief denken met bewezen expertise op alle gebieden in de melkveehouderij. Het resultaat: gedurfde technologische sprongen en grote verbeteringen die voldoen aan de veranderende behoeften van melkproducenten wereldwijd.

Onze producten

Afimilk producten verstrekken nauwkeurige informatie. Deze cruciale data leidt tot verbeterde prestaties en daarmee tot het maximaliseren van rendement.

Onze reputatie

Vanwege haar innovaties, brede kennis en ervaring is Afimilk wereldwijd bekend om haar vermogen om de melkproductie te verhogen en succesvolle klanten te genereren.

In China heeft Afimilk bijvoorbeeld deelgenomen aan de volgende projecten:

Sino-Israƫlische demonstratie melkveebedrijf - In 2001 was de gemiddelde melkproductie 7000 kg per koe per jaar. In 2010 was de productie gestegen tot gemiddeld 11.600 kg per koe per jaar.

TianNing Project - begonnen in mei 2013 telde dit project al meer dan 3.000 melkkoeien (eerste lactatie) aan het einde van oktober 2013! The gemiddelde dagelijkse productie was 30 kg melk per koe, met 4.01% vet, 3,08% eiwit.

Onze mensen

Afimilk is toonaangevend voor wat betreft klantenservice, aanwezigheid in het veld, professionele know-how en misschien wel belangrijker, in de zorg voor haar klanten. Het bedrijf hanteert een netwerk van distributeurs over de hele wereld, en biedt technische en algemene ondersteuning, evenals extra advies op het gebied van het melkveebedrijf indien nodig. Met een wereldwijde aanwezigheid verstrekt Afimilk producten en expertise in meer dan 50 landen op vijf continenten. Met het leveren van gespecialiseerde hulp in alle aspecten van de melkveehouderij, streeft Afimilk naar professionele service, deskundige applicaties en uitgebreide melkveebedrijf know-how.

Onze projecten

Afimilk ontwerpt, levert en beheert melkveebedrijven wereldwijd. Afimilk heeft een uitzonderlijk professioneel niveau getoond en heeft creatieve oplossingen ontwikkeld en verstrekt voor de verschillende onderdelen in melkveebedrijven. Voor meer informatie bezoek onze website op www.afimilkprojects.com of bekijk de video.